over ons

Wij zijn Updigital Marketing, een innovatieve online agency opgericht door drie enthousiaste jongvolwassenen.  Alle drie hebben we een passie voor online marketing en de digitale wereld, met UpDigital willen we andere bedrijven dan ook graag helpen om online op de beste manier zichtbaar te zijn! We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen/optimaliseren van logo’s, websites en banners, maar ook in SEA, display advertising en social media advertising! Wij van Updigital marketing werken altijd doelgericht naar resultaat toe en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

Het is onze missie om bedrijven te assisteren in het behalen van maximale resultaten in de digitale wereld!

Ons team

Tim Kasberg

Marketing en Design

Een creatieveling in hart en ziel, dat zou Tim het beste omschrijven. Zijn specialiteit is het ontwerpen van advertenties, websites, logo's etc. Met een oog voor detail zorgt Tim er altijd voor dat de output van uw bedrijf er mooi en verzorgd uitziet! 

Diploma's en certificaten

  • Havo diploma 2018

  • Propedeuse SPECO Sportmarketing 2019

  • Basis principes van online marketing Google

Wessel pijnenburg

Marketeer

Aan Wessel hoeft nooit twee keer gevraagd te worden of hij iets wil doen, voordat je het weet heeft hij het al af. Met deze 'getting things done mentaliteit' is Wessel een waardevolle toevoeging aan elke organisatie. Daar komt nog bij dat Wessel een sales-professional in hart en nieren is!

Diploma's en certificaten

  • Sport en bewegen 2018

  • Propedeuse SPECO Sportmarketing 2019

  • Basis principes van online marketing Google

Bas Naalden

Marketing en Communicatie

Een enthousiaste, leergierige jongen met een passie voor online marketing en communicatie. Bas is gespecialiseerd in het werken met programma's als Facebook business manager en LinkedIn campaign manager, hier haalt hij veel energie uit. Bas streeft altijd naar het beste resultaat in alles wat hij doet! 

Ook is Bas erg goed in spelling en taal, zowel in het Nederlands als in het Engels!

Diploma's en certificaten

  • Havo diploma 2018

  • Propedeuse SPECO Sportmarketing 2019

  • Anglia diploma niveau advanced

OPeningstijden

Maandag tot en met Vrijdag 

9:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag

12:00 - 17:00

Neem contact

met ons op

Mail: UpDigitalMarketing@hotmail.com

 

Telefoon:

06 - 15252274